Mix and match: ce ţinute porţi primăvara aceasta

May 24th, 2019

Culoare, energie, optimism: acestea sunt numai câteva dintre caracteristicile de bază ale noului sezon, exact pe placul primăverii. Se observă o explozie de romantism, de feminitate, dar sunt păstrate și influenţe din decadele trecute (anii 90 continuă să se manifeste și sunt tot mai multe inserții din trendurile boho), precum și câteva elemente noi.

Trendul utilitar devine tot mai puternic, la fel ca ansamblurile elegante, office, în care mix and match-ul se realizează cu pantofi sau accesorii sport. Ne gândim la vară, așa că e vital să incorporăm în ținutele noastre elemente inspirate de garderoba surferilor sau transparențe delicate. Descoperă mai jos care sunt cele mai dorite ținute ale primăverii 2019 și află cum să le asortezi!

Modele de rochii in trend pentru primăvara lui 2019

Dacă este să dăm întâietate unui trend în acest an, acela este romantismul. Se poartă din nou rochii feminine, sofisticate, pline de vitalitate, care nu pot fi trecute cu vederea. Acestora li se adaugă fie itemuri la fel de delicate (combinația cu balerini e must do), fie pantofi sport cu aer retro, în mix and match.

Cel mai iubit model de rochie al sezonului este cel artizanal, inspirat de epoca boho. Alege rochii cu franjuri, cu ochiuri mari, cu aplicații de pene sau cu dantelă croșetată, orice arată ca și cum ar fi cumpărat de la un stand hippie din Vama Veche. Asociază însă cu genți statement și bijuterii fine.

Sursa foto: Instagram.

La fel de iubite sunt și rochiile cu volane. Apelează fie la inserții de volane spectaculoase, cum am văzut pe podium, fie la modele mult mai delicate, precum cel din imaginea de mai jos. Nu te vei mai sătura toată vara de el!

Sursa foto: Instagram.

Alte rochii care se poartă în vara 2019: rochii cu umerii goi, rochii cu drapaje, rochii cu printuri bogate, florale sau leopard.

Descoperă nenumărate modele de rochii de zi la Dasha! Rochia neagră cu imprimeu floral și buzunare Emily este un exemplu excelent de ce se va purta în sezonul actual.

Rochie neagra cu imprimeu floral si buzunare Emily.

Fustele care fac furori în această primăvară

Alături de rochii, fustele completează tabloul unui sezon extrem de romantic, în care tot ce ne dorim este să ne punem feminitatea în evidență. Fustele care se vor afla pe buzele tuturor ascultă de aceleași îndemnuri la senzualitate și eleganță.

Fusta asimetrică va continua să rămână în tendințe, fiind la modă atât în formatul mini, dar și în cel midi, petrecută. Optează pentru o talie înaltă și răsfrântă sau pentru imprimeuri glam și completează ținuta cu un tricou simplu.

Sursa foto: Instagram.

Fustele cu aplicații de pene reprezintă de asemenea un item de care te vei îndrăgosti în acest sezon. Nu te teme să epatezi și investește într-un asemenea articol ce va reprezenta un punct de plecare pentru o garderobă plină de atitudine. Adaugă un sacou sau o cămașă și obții un outfit neașteptat.

Sursa foto: Instagram.

Alte fuste la modă în această primăvară: fusta mini, fusta din piele, fusta cu transparențe. fusta cu volane și cea cu finisare metalizată.

Așa cum am spus, apelează la tehnicile mix and match și asociază aceste fuste cu pantofi sport cu look retro. Ne place modelul S-Karp bordo din piele naturală întoarsă Travel.

Pantofi sport S-Karp bordo din piele naturala intoarsa Travel.

Inspiraţie pentru ţinute de birou ideale pe care să le porţi în lunile de primăvară

Primăvara și biroul: iată o asociere care poate da naștere unor idei fabuloase. Din fericire, ținutele office au dominat podiumurile în ultima perioadă și sunt adorate în street style, în principal datorită faptului că ne fac să ne simțim încrezătoare în forțele proprii.

Una dintre tendințele de primăvară e legată de dragostea pentru bejuri și cremuri. Nu te teme să abordezi o ținută în tonuri neutre din cap până în picioare. Ne place și asocierea cu bijuterii aurii, extrem de senzuale.

Sursa foto: Instagram.

Al doilea trend ce face furori în primăvara 2019 este cel utilitar! Investește în jachete, veste, pantaloni ce par să facă parte din uniforme, practice și comode, și asociază cu itemuri specifice garderobei office, precum sacourile și topurile.

Sursa foto: Instagram.

Achiziționează pantofi de damă office de calitate pentru aceste ținute. Dasha îți oferă un model fabulos: pantofii gri cu alb din piele naturală cu imprimeu de tip reptilă Yves.

Pantofi gri cu alb din piele naturala cu imprimeu tip piele de reptila Yves.

Ţinute de birou pentru femeile cu forme

Dacă ai câteva kilograme în plus, nu mai trebuie să îți faci griji. Tendințele din primăvara aceasta dovedesc într-adevăr că am început să fim mai înțelegătoare cu defectele noastre și că am priceput că încrederea în noi e mult mai importantă decât un outfit perfect.

Nu mai sunt la modă asocierile de costume din pantaloni și sacou, în primăvara 2019 aducem în centrul atenției o nouă linie de tailoring. Ne plac pantalonii cu talie înaltă de tip paperbag și îi asociem cu o cămașă elegantă. De ce este acest styling ideal dacă ai câteva kilograme în plus? Deoarece formatul lejer cade comod pe corp, camuflând eventualele zone pe care le vrei ascunse.

Sursa foto: Instagram.

A doua ținută recomandată dacă ai forme beneficiază de avantajul blocului unitar de culoare. Atunci când asortezi diverse nuanțe, poți ajunge să „tai” vizual look-ul tău, pe când purtarea aceleiași culori din cap până în picioare va contura un efect de alungire. Fii însă atentă la croiuri: sacoul trebuie să fie mai lung, pentru a acoperi posteriorul, pantaloni exact deasupra gleznei și talia evidențiată subtil.

Sursa foto: Instagram.

Completează cu o geantă office de dimensiuni reduse, deoarece cele statement, mari, pot atrage atenția asupra kilogramelor în plus.

Geanta rose din piele naturala Alisa.

Acestea sunt cele mai iubite trenduri din primăvara 2019! Apelează la principiul mix and match și conturează look-uri de neuitat pentru birou și pentru timpul tău liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *