Cizme peste genunchi: cum să le porţi cu succes în ţinute chic!

February 14th, 2019

Unele dintre cele mai ispititoare eroine ale stilului ultimilor ani, cizmele peste genunchi au devenit rapid protagoniste ale celor mai chic outfituri. Nici nu e greu de înțeles de ce: sunt sexi și totodată sofisticate și reușesc să imprime un look wow oricărei ținute, chiar și atunci când le asociezi celor mai simple sau mai lipsite de pretenții articole vestimentare.
Mai jos, îți recomandăm cele mai comune 3 combinații din care fac parte cizmele peste genunchi. Vezi care sunt asocierile pe care să mizezi și cum te pot ajuta ele să îți desăvârșești stilul!

3 asocieri de efect cu cizme peste genunchi

Înalte, sexi, evidențiind picioarele parcă mai inteligent decât orice alt item, cizmele peste genunchi au devenit adevărate vedete în ultimii ani. Partea și mai bună este că le vedem purtate de fete de toate înălțimile și siluetele, ceea ce dovedește că sunt într-adevăr un simbol al versatilității. Descoperă mai jos cele mai bune sfaturi, care te vor ajuta să porți precum o profesionistă cizmele peste genunchi!

Cizme peste genunchi cu fuste și rochii

Cu siguranță cea mai feminină combinație în care pot intra cizmele peste genunchi este cea alături de fuste și rochii. Romantice și diafane, aceste itemuri reliefează perfect senzualitatea cizmelor peste genunchi, „cumințind-o” în același timp. De aici rezultă un melange pur și simplu perfect, unul care va evidenția frumos fiecare siluetă.

Sursa foto: Instagram.

Combinația de rochie sau fustă scurtă și cizme peste genunchi cu toc e cea mai flatantă. Se potrivește de minune fetelor minione, dar și celor cu siluetă de supermodel. Un pulover mai larg va contrabalansa frumos această ținută, dar dacă te temi că „îți va înghiți” vizual apariția, poți opta și pentru o maletă sau pentru un top lejer cu decolteu în V și un sacou.

De asemenea, rochiile midi și cele lungi, care afișează o parte din cizmele peste genunchi, reprezintă un trend actual în toată puterea cuvântului. Acest styling are rolul de a conferi feminitate siluetei, dar nu va avea aceleași efecte wow în ceea ce privește alungirea sa. Alege forme pe corp și materiale de calitate și nu ezita să mizezi pe jocuri de printuri.

Optează întotdeauna pentru cizme peste genunchi cu toc atunci când realizezi aceste combinații. La Dasha am descoperit modele care ne-au aprins imaginația: în tonuri neutre care le fac potrivite pentru orice item din garderoba ta, cizmele Clarisse vor reprezenta o achiziție formidabilă.

Cizme peste genunchi gri din piele naturala Clarisse.

Cizme peste genunchi cu pantaloni scurţi

O asociere ceva mai îndrăzneață decât cea de mai sus, cizmele peste genunchi și pantalonii scurți emană în continuare aceeași senzualitate, care poate fi temperată însă de infuzii de sport sau de eleganță.

De asemenea, combinația este potrivită pentru orice siluetă, atât timp cât știi ce să alegi. O pereche de pantaloni scurți alungesc corpurile de minionă, în timp ce unii evazați, cu talie înaltă, se pot dovedi magnifici dacă ai câteva kilograme în plus. În ceea ce privește tendințele, ele favorizează asocierea de costume cu pantaloni scurți și cizme peste genunchi cu toc: styling-ul din imaginea de mai jos ne-a cucerit.

Sursa foto: Instagram.

Cizme peste genunchi cu jeansi

Ajungem acum la una dintre cele mai iubite combinații ce au drept protagoniste cizmele peste genunchi. Marele avantaj al acestei asocieri este că se dovedește confortabilă și accesibilă: ne simțim bine într-un outfit de acest gen, ceea ce se vede la exterior.

Dacă ești minionă, optează pentru cizme peste genunchi cu toc și blugi în aceeași culoare, de preferință negri, care să confere impresia unui bloc continuu, ce alungește silueta. Fetele înalte „își pot permite” și sunt chiar încurajate să apeleze la o pereche de cizme peste genunchi în nuanțe aprinse, precum acest galben-muștar delicios, la care să asocieze blugi clasici. O parka e articolul vestimentar la care puțini s-ar fi așteptat, ceea ce o face ideală.

Sursa foto: Instagram.

Așa că nu rata ocazia de a alătura în acest outfit perechea ta preferată de cizme peste genunchi colorate. Noi am descoperit un model în tonuri de bleumarin pe care abia așteptăm să îl combinăm artistic cu toți blugii din garderobă.

Cizme bleumarin peste genunchi din piele naturala intoarsa Kamelia.

Aceste trei ținute vor face deliciul oricărei femei îndrăgostite de cizmele peste genunchi. Combină accesoriile cu fuste, cu rochii, cu pantaloni scurți sau cu blugi și ține cont de recomandările noastre, pentru un stil impecabil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *