Cei mai frumoşi pantofi: cum alegi cei mai potriviţi pantofi cu toc

February 13th, 2019

Ce femeie nu a fost fascinată de o pereche superbă de pantofi cu toc, pentru a decide apoi că a greșit că i-a cumpărat, confruntându-se cu dureri atroce la purtare?. Stă însă în firea noastră de demne urmașe ale Cenușăresei de a considera că o pereche de accesorii de acest tip ne poate schimba destinul.

Și așa și e, considerăm noi! Pantofii cu toc nu trebuie să reprezinte un chin pentru nimeni și nici nu vor fi astfel, dacă știi cum să îi alegi. Îți enumerăm mai jos 3 criterii de care să ții cont: înălțimea ta, mărimea piciorului și, firește, anotimpul în care îți faci apariția cu minunățiile tale!

De ce să ții cont atunci când îți alegi pantofii cu toc

Orice femeie a beneficiat măcar o dată în viață de uluitoare putere de seducție a unei perechi de pantofi cu toc. Însă la fel de valabil e și faptul că orice femeie a avut de suferit de pe urma unor accesorii prost alese, care i-au provocat chinuri neîncetate. Noi ne dorim să punem capăt acestui fenomen și te învățăm în rândurile de mai jos cum să îți alegi cei mai buni pantofi cu toc: sfaturi pentru accesorii pe care le vei privi ca pe sufletul tău pereche!

Cum alegi stilul tocului în funcţie de înălțimea ta

Ca orice lucru frumos în viață, și uluitorii tăi pantofi cu toc au nevoie de un strop de considerație. Nu îi poți invita în existența ta fără să le acorzi măcar un strop de atenție și fără să depui eforturi pentru a-i cunoaște pe cei care ți se potrivesc cel mai bine. Odată ce vei fi posesoarea acestei informații, totul va merge strună.

Dacă ești minionă, ai nevoie de o pereche de pantofi cu toc înalt. Cea mai bună recomandare sunt cei stilettos, cu toc lung și subțire și vârf ascuțit, ce alungesc silueta. Un truc eficient e și cel legat de culoare: o pereche de pantofi nude se va contopi vizual cu pielea ta și va conferi impresia de picioare mai lungi.

Ține de asemenea cont și de grosimea tocului. Pentru a nu dezechilibra silueta, e recomandat să optezi pentru tocurile subțiri și să le eviți pe cele groase.

Nu te împrieteni prea tare nici cu pantofii cu barete pe glezne, deoarece nu vor face decât să taie „optic” silueta ta. Nu dorești să le sacrifici din centimetri prețioși ai înălțimii tale!
Cea mai bună alegere? Pantofii office, caracterizați prin eleganță, precum acest superb model de stilettos în tonuri de argintiu! Vei face ravagii cu ei!

Pantofi Stiletto argintii din piele naturala Kristen.

Dacă ești înaltă, în primul rând, să nu cumva să te lași convinsă de preconcepția că nu mai ai voie să porți tocuri. Trăim în secolul XXI și nu mai e cazul să pari mai scundă doar pentru a nu intimida un tip. Poartă ceea ce îți face plăcere, gândindu-te doar la propriul confort.

Acestea fiind spuse, tu poți miza pe orice tip de pantofi cu toc. Modelul retro, a la anii 50, cu toc mic și vârf rotunjit, e unul cu care te vei înțelege la perfecție. De asemenea, kitten heels sunt o variantă de accesorii adorabile pe care le vei purta fabulos cu silueta ta.

Optează pentru un imprimeu wild, așa cum este cel animalier. Se poartă și îți va contura un stil de zile mari!

Pantofi negri din piele naturala cu imprimeu geometric alb Carla.

Care sunt pantofii ideali dacă porți un număr mare?

Când vine vorba despre mărimea piciorului, un număr mai mare te poate aduce în situația de a fi descurajată. Suntem sigure că există destule persoane care ți-au sugerat, aparent binevoitoare, să te ții departe de pantofii cu toc, însă sfatul lor nu e neapărat unul avizat. Cu câteva precauții, vei reuși să descoperi modelul perfect pentru tine.

Dacă ai laba piciorului lată, evită pantofii cu vârful ascuțit: cu siguranță, va reprezenta o veste bună pentru tine, dat fiind faptul că acest model este considerat mai inconfortabil. Mizează pe nuanțe neutre, care au darul de a restrânge suprafețele, din punct de vedere vizual. Baretele în formă de T sunt de asemenea o idee foarte bună!
Tocul e mai bine să rămână mediu, elegant și delicat!

La Dasha am descoperit modelul de pantofi cu toc pur și simplu ideal pentru tine! În tonuri de bej, cu influențe office extrem de sofisticate, îți va pune în evidență silueta, distrăgând atenția de la piciorul prea lat. Sunt cu siguranță o alegere victorioasă!

Pantofi office bej din piele naturala Capote.

Ce pantofi cu toc alegi ţinând cont de sezon?

Pantofii cu toc vin într-o varietate de interpretări și de modele, așa că poți sta liniștită: cu siguranță, vei găsi unul care să ți se potrivească.

Sursa foto: Instagram.

Iarna sunt recomandați pantofii cu toc în nuanțe neutre sau în tonuri de negru, care să se potrivească garderobei mai închise la culoare. Cizmele și botinele cu toc sunt de asemenea alegeri excepționale, dat fiind faptul că, la cât de frig e afară, bietele noastre picioare ar îngheța într-o pereche de stilettos, de exemplu.

Am fost imediat cucerite de perechea de botine animal print Fifi, una dintre cele mai cool variante de accesorii pentru iarnă.

Botine din piele naturala animal print Fifi.

Primăvara pe care o așteptăm acum cu nerăbdare se va dovedi ideală pentru pantofii cu toc cu aer diafan. Alege imprimeuri romantice sau culori vii, care să se potrivească cu estetica anotimpului. Tocul mic și confortabil îți va permite să te plimbi în voie prin cele mai frumoase parcuri!

Pantofi din piele naturala cu imprimeu floral multicolor Edith.

Vara este, firește, anotimpul sandalelor cu toc! Alege acum tonuri metalizate, pline de personalitate și de strălucire, în ton cu anotimpul drag al inimii noastre. La Dasha am descoperit modelul ideal.

Sandale rose gold din piele naturala Rafaela.

În cele din urmă, toamna va fi sezonul în care pantofii cu toc de calitate, în tonuri calde, de pământ, vor face ravagii. Alege culori în perfect acord cu cromatica anotimpului, așa cum este modelul galben muștar de la Dasha, secretul pentru o toamnă superbă!

Pantofi galben mustar din piele naturala Evi.

Acestea sunt sfaturile grație cărora vei avea mereu parte de cei mai frumoși și mai potriviți pantofi cu toc! Ține cont de înălțimea ta, de mărimea piciorului și neapărat de anotimp și vei fi autoarea unui stil desăvârșit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *