Veste, paltoane si jachete din colectia Dasha

Veste, jachete şi pardesie pentru toamna 2017

October 13th, 2017

Vremea răcoroasă şi-a făcut apariţia, aşa că pardesiele, vestele şi jachetele vor deveni vedetele garderobei noastre. Eşti curioasă să vezi care sunt tendinţele pentru această toamnă? Mai jos îţi prezentăm câteva dintre modelele din colecţia Dasha, simple sau colorate, potrivite pentru fiecare gust în parte!

Vestele lungi, piesele must-have din garderoba de toamnă

Fie că alegi un model monocromatic, cu forme geometrice sau motive tradiţionale, această piesă vestimentară îţi va aduce un look stylish. Extrem de versatilă, o vestă lungă poate fi purtată cu pantaloni skinny, pantaloni evazaţi, fuste conice sau midi, iar în combinaţie cu rochii îţi va conferi un aspect elegant şi rafinat.

Nici în privinţa încălţămintei nu trebuie să-ţi faci griji, deoarece vestele lungi pot fi purtate atât cu pantofi cu toc, cât şi cu pantofi Oxford sau sport, iar rezultatul va fi unul trendy. ­

Veste lungi in combinatie cu rochii si fuste

veste lungi din colectia Dasha

Înnoieşte-ţi garderoba de toamnă cu pardesie elegante

Pardesiul este itemul-vedetă al fiecărei toamne, deoarece te ajută să faci față cu succes sezonului de tranziție. În linii drepte, clasice sau cambrate în talie, în colecţia Dasha găseşti pardesie confecţionate din materiale de calitate şi în culori uşor de asortat la orice ţinută.

Combină pardesiele cambrate şi ample în partea de jos cu pantaloni ţigaretă şi botine sau pantaloni evazaţi şi tocuri înalte şi vei obţine un look elegant. La fel de stylish, dar cu un ton mai feminin, este şi asortarea lor cu fuste cloş sau conice.

Pardesiu colorat din colectia Dasha

Pardesie din colectia de toamna Dasha

Include jachetele în ținutele de toamnă

Când vremea nehotărâtă ne dă de furcă, cea mai simplă alegere este o jachetă din bumbac care va crea o armonie în ţinuta aleasă şi ne va feri de răcoarea zilelor de toamnă. Fie că o porţi cu rochie sau pantaloni, jacheta poate fi piesa principală dintr-o ţinută business sau casual, în jurul căreia poate fi construit un outfit fancy, dar în acelaşi timp lejer.

Jachetele cu croială dreaptă pot fi asortate cu succes la o pereche de jeans sau pantaloni eleganţi, atât în combinaţie cu pantofi casual fără toc, dar şi cu toc. Cele cambrate se potrivesc de minune la pantaloni, dar şi la rochiile care urmează liniile corpului.

Jachete de toamna din colectia Dasha

Idei de asortare jacheta Dasha

Aşadar, poartă ținute cu stil și în timpul sezonului rece şi include în garderoba ta jachete, pardesie şi veste lungi pentru lookuri în tendinţe! Descoperă colecţia de toamnă de pe Dasha.ro şi alege-ţi piesele pe gustul tău!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *