Genţi şi încălţăminte de sezon recomandate de Anca Serea și îndrăgite de clientele Dasha

December 14th, 2017

Obiectele de care nu ne putem lipsi în garderoba noastră, genţile şi încălţămintea, au un puternic rol în accentuarea ţinutelor. Şi pentru că foarte des întâlnim problema asortării încălţămintei și a accesoriilor cu întreaga ținută, mai jos vă recomandăm câteva outfituri office şi casual purtate de Anca Serea într-o şedinţă foto by Dasha.

Genți în nuanţe neutre pentru ţinute office şi casual

Pentru a fi mereu o prezenţă stylish şi elegantă, nu e nevoie ca de fiecare dată să-ţi cumperi haine noi, este de ajuns să optezi pentru o geantă sau încălţăminte noi şi apoi să-ţi laşi imaginaţia să le combine în diferite moduri.
Şi pentru că nuanţele neutre se potrivesc la orice, îţi recomandăm să alegi genţi şi pantofi navy, bej, negre sau gri, pe care să le asortezi cu succes în ţinutele de zi cu zi pentru birou sau în cele casual.

Mai jos îți prezentăm câteva dintre modelele pe care noi le-am integrat în ţinutele purtate de Anca Serea.

Poseta si ghete navy din colectia Dasha, recomandate de Anca Serea

O ținuta completă By Dasha, recomandată de Anca Serea

Tinuta by Dasha, recomandata de Anca Serea
Roşu şi bordo – vedete în garderoba ta, indiferent de sezon

Nuanțe intense şi seducătoare, accesoriile roşii sau bordo aduc ţinutelor tale mai multă veselie, reuşind să scoată orice outfit de sub semnul anonimatului. Combină aceste nuanţe în ţinute alb-negru, gri sau chiar şi cu aceeaşi nuanţă pentru a obţine un look trendy, demn de remarcat. În imaginile de mai jos Anca Serea poartă ținute și accesorii Dasha pe care le poți găsi și pe www.dasha.ro.

Pantofi bordo din colectia Dasha, recomandati de Anca Serea

Tinuta colpeta by Dasha, recomandata de Anca Serea

Cizme bordo din colectia Dasha

Adaugă culoare ţinutelor cu o geantă colorată

Pentru zilele solicitante și aglomerate în care alegi o ținută alb-negru, o geanta colorată și într-o nuanță veselă va fi piesa de rezistență care va da un aer chic și modern întregului outfit. Sfatul nostru este să alegi fie o ținută colorată și o geantă în tonuri neutre, fie geanta să fie piesa care să atragă atenția în ținuta aleasă.

Anca Serea a optat pentru o rochie office cu model geometric, în tonuri neutre și o geantă galbenă care contrastează perfect cu ținuta.

Geantă colorata recomandata de Anca Serea

Completează-ți și tu ținutele office și casual cu genți și încălțăminte din piele naturală în diverse nuanțe și fii o apariție stylish, indiferent de eveniment.

Găsești toate produsele purtate de Anca Serea în ședința foto pe www.dasha.ro. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *