Culorile neon: cum le porţi în ţinute cool

May 30th, 2019

Acum câteva veri, am experimentat la nivel mondial fascinația pentru culorile neon. Obișnuiam să le purtăm din cap până în picioare, să le combinăm aparent fără a ține cont de nicio regulă și să ne simțim atât de bine în compania lor.

De câțiva ani încoace, culorile neon nu au mai reușit însă să atragă atenția într-un mod atât de obsedant. Ceea ce nu înseamnă că, de cum se apropie vara, nu ne simțim din nou doritoare de a mai testa încă o dată pe propria piele puterea pe care o are un item neon. Acum purtăm însă cu mai multă delicatețe aceste nuanțe trăznite, așa cum îți vom demonstra în rândurile de mai jos!

Găsește nuanța potrivită pentru tine

Dacă ai impresia că nuanțele neon nu ți se potrivesc câtuși de puțin, că te fac să arăți palidă sau pur și simplu nu te pun în valoare, de vină poate fi faptul că nu ți-ai găsit încă tonul care ți se potrivește mănușă.

Experții sunt de părere că există câte o culoare neon pentru fiecare dintre noi, nu rămâne decât să o descoperim. Iată la ce să te raportezi!

Dacă ai pielea deschisă la culoare, de porțelan, specialiştii te îndeamnă să apelezi la nuanțe mai intense, așa cum sunt purpuriul-neon, albastru strălucitor, verde îndrăzneț sau un roz-neon. Aceste nuanțe îți vor face pielea mai luminoasă decât e deja, un atu, mai ales dacă ești blondă.

Fetele cu pielea de culoare medie și ochi deschiși la culoare pot păși mai departe, optând pentru coral strălucitor, portocaliu sau galben-neon. Tangerine e de asemenea o variantă excepțională din acest punct de vedere.

Dacă tenul tău e măsliniu și ochii sunt închiși la culoare, cele mai bune variante sunt reprezentate de roșu, roz și portocaliu electric, dar și lavandă și turcoaz neon. Poți fi de fapt extrem de mândră de tine, deoarece stiliștii sunt de părere că ție ți se potrivește aproape fiecare culoare neon.

Sursa foto: Instagram.

Folosește culorile neon în accente

E adevărat că sunt femei dotate cu atât de mult stil și încredere în ele încât vor arăta fabulos purtând neon din cap până în picioare. Mai ales atunci când ești bronzată, aceste culori îți vor contura un look de neuitat.

Însă, în același timp, prea multe nuanțe neon pot da dureri de cap și vor atrage atenția asupra ta într-un mod care nu e deloc de dorit. De aceea, sfatul experților pentru a arăta cool în 2019 este să mizezi pe neon doar sub formă de accente.

De exemplu, o pereche de pantofi sau de mănuși neon purtate la un palton ultra classy și rafinat e o modalitate excelentă de a te bucura așa cum trebuie de ultimele zile de frig și de a chema căldura la tine.

Sursa foto: Instagram.

E de asemenea recomandat să eviți să porți culorile neon mult prea aproape de chip, de aceea pantofii și gențile sunt idei excepționale din acest punct de vedere.

Poți apela și la o rochie lungă, neon, dar numai dacă acest item te pune în valoare. Ai grijă să optezi pentru materiale naturale și un croi cât mai lejer.

Ai poftă de cumpărături? O pereche de sandale de damă în nuanțe neon vor reprezenta o decizie spectaculoasă de stil.

Sandale verde-metalizat din piele naturala Elif.

Evită contrastele puternice!

Ne-am propus să te determinăm să lupți împotriva inhibițiilor pe care le ai, dar să o faci în mod cool, rafinat. De aceea ultimul nostru sfat referitor la purtarea culorilor neon este să eviți să le asociezi unor nuanțe cu care se află în contrast prea puternic.

Deci, negrul este pur și simplu exclus! Nu are ce căuta în combinațiile tale, realizând o opoziție mult prea puternică cu tonurile de neon.

Cele mai bune companioane pentru nuanțele neon sunt pastelurile, albul și neutrele. Acestea vor permite neonului să se evidențieze și vor constitui un ansamblu temperat și elegant.

Un exemplu fabulos este rochia elegantă cu volane și imprimeu snake print Celine, în tonuri sofisticate și rafinate de gri. E cu siguranță un must-have alături de intensele nuanțe neon! La Dasha vei găsi și alte rochii de damă gata să întovărășească accentele tale neon.

Rochie eleganta cu volan snake print Celine.

Desigur, poți asocia culorile neon și cu alte nuanțe aprinse, dar ai grijă să nu realizezi totuși un contrast prea tare. De asemenea, mixează o nuanță strălucitoare, neon, cu una mată, mult mai delicată.

Sursă foto: Instagram.

Aceste reguli te vor ajuta să porți neon precum o fashionistă cool. Ține cont de sfaturile noastre pentru un stil care întoarce capete pe stradă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *