genti din piele naturala

5 modele de genti din piele pe care trebuie sa le ai!

August 22nd, 2016

Inainte sa incepi o sesiune rapida de shopping online, trebuie sa stii care sunt modelele esentiale de genti care nu ar trebui sa lipseasa din garderoba oricarei pasioante de moda. Astfel vei face investitii inteligente pe care nu le vei regreta mai tarziu. Pune-ti la punct selectia de genti cu modelele potrivite de pe www.dasha.ro!

 1. Geanta de umar

  Fie ca alegi modele statement sau le preferi pe cele clasice, cat mai versatile, fii atenta la calitatea produselor. O geanta din piele naturala este mult mai rezistenta si este cu siguranta o investitie pe termen lung. In ceea ce priveste culoarea, alege nuante de baza, care sa se asorteze la cat mai multe articole din garderoba.

  genti office de umar din piele naturala

 2. The Bucket Bag

  Alternativa gentilor office, geanta tip rucsac sau “The Bucket Bag” este atat de practica, incat vei vrea sa o integrezi cat mai des in tinutele smart-casual de birou. Vei descoperi ca este foarte comoda si se poate purta intr-o multime de combinatii.

  geanta casual tip rucsac sau the bucket bag

 3. Rucsacul din piele

  Nelipsit din garderoba femeilor contemporane, rucsacul este un accesoriu practic, comod si mereu la moda, indiferent de sezon. Opteaza pentru modele incapatoare, chic, care au cele mai mari sanse sa iti fie utile.

  Rucsac din piele naturala

 4. Geanta plic de seara

  Poseta tip clutch este un accesoriu esential pentru garderoba oricarei femei. Tinutele de party, de cocktail sau de seara, toate au nevoie de un plic din piele care sa le completeze cu stil si sa le puna in valoare, fara sa le incarce.

  poseta tip clutch de seara

 5. Geanta din piele pentru laptop

  Geanta (ghiozdanul) pentru laptop nu trebuie sa iti fie doar foarte utila, ci trebuie sa imbine cat mai bine functionalitatea cu un design modern, care sa aduca ceva in plus stilului vizual al tinutelor de birou.

  geanta sau ghiozdan de laptop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *